Plannen Aanzoek

Indien gewenst helpen wij u bij het plannen van uw aanzoek.

HET PERFECTE AANZOEK

Huwelijksaanzoek Planner

uw planners

Huwelijksaanzoek Plannen

Bij Origineel Aanzoek begrijpen we hoe belangrijk een huwelijksaanzoek is. Het is een moment dat je voor altijd wilt onthouden en delen.

Wij helpen graag om jullie speciale moment onvergetelijk te maken. Onze planners maken onder andere gebruik van ons uitgebreid aanbod aan verhuurartikelen zoals lichtletters, rode lopers, fakkels, kaarsen, decoratie, rozenblaadjes, trouwbogen en meer.

Benieuwd wat onze planners voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op en onze planners zorgen voor uw droomaanzoek.

Huwelijksaanzoek J&A

Voor het aanzoek van J&A gingen we op zoek naar de geschikte locatie. Na onze zoektocht kwamen we bij dit prachtige kasteel aan het water dat we volledig afhuurden.

We zorgden voor uitgebreide decoratie aan het water waar het aanzoek plaatsvond. Onze fotograaf legde alles prachtig vast en trok honderden foto’s.

Hierboven tonen wij u graag een zeer kleine selectie.

Na het aanzoek volgde een kleine fotoshoot en kwam de ‘butler’ met witte handschoenen drank en een eerste hapje brengen.

Na dit mooie moment zette het aanzoek zich verder in het afgehuurde kasteel waar chef Pascal een driegangenmenu presenteerde.

Huwelijksaanzoek Tibo

Will you marry me?

Play Video about Achtergrond met rozen

Huwelijksaanzoek C&B

Hebt U Vragen?

Wij antwoorden snel op uw verzoek.

08:00 – 22:00

Verstuur Uw Bericht

Wij antwoorden snel op uw vraag. Wenst u nog sneller antwoord op uw vraag? Bel of stuur dan een bericht.